Dobrodosli na najbolji 4um o Vanessi!!!
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Pravila koja morate postovati!

Go down 
AuthorMessage
*Sunchiii*
~Adminka~
~Adminka~
*Sunchiii*

Posts : 26
Join date : 2008-08-11
Age : 25
Location : Negde daleko....

Pravila koja morate postovati! Empty
PostSubject: Pravila koja morate postovati!   Pravila koja morate postovati! Icon_minitimeThu Aug 14, 2008 4:44 pm

Dobro došli na fan forum Vanesse Hudgens!!!
POPIS PRAVILA KOJE SVI KORISNICI FORUMA BEZ OBZIRA NA STATUS MORAJU POŠTIVATI

- zabranjeno je korištenje vulgarnih izraza kao i bilo koji drugi oblik vređanja na osnovu verske, nacionalne ili bilo koje druge pripadnosti
- zabranjeno je koristiti za predstavljanje više nadimaka (jedna registracija)
- zabranjeno je zadirati u tuđu privatnost i narušavati ju
- zabranjeno je korištenje velikih slova (Caps Lock) jer je taj pojam na internetu definiran kao vikanje
- zabranjeno je diskutirati na političkoj osnovi ili o osobama iz javnog života
- zabranjen je svaki vid reklamiranja i promocije bez prethodnog dopuštenja Administratora, postavljanje linkova odobreno je samo u temama predviđenim za to.
- postove koje pišete moraju imati apsolutnog smisla, nije dozvoljeno ostavljati kratke poruke koje sadrža jednu ili dvije reči a pogotovo samo smajliće. Poruka mora biti jasna i razumljiva, trudite se koristiti reči razumljive svim posetiteljima foruma, a tolerirat ćemo "gramatičke" pogreške isključivo koje su nastale kao posledica života u drugom govornom području. Administratori imaju pravo prema svojoj proceni ukloniti komentar ukoliko ne ispunjava pravilnik foruma.
- Glavna je suradnja administracije i moderatora, ukoliko se ne postigne, skidanje titula je odobreno od strane glavnog administratora(Admin)- Zabranjeno je postavljanje fotografija u njihovoj punoj veličini(slike do 500 pixela dolaze u obzir) a veće fotografije se moraju postavljati kao thubnail u protivnom će bit izbrisane
- Preporučujemo forumašima da ne ostavljaju lične informacije o sebi (brojeve telefona, e-mail, kućne adrese itd.). Također, nemojte ostavljati podatke takve prirode o drugim osobama i učesnicima foruma.
- komunikacija između članova foruma mora biti primerena, omalovažavanje i provociranje najstrože su zabranjeni. Ukoliko dođe do konflikta ili smatrate da vas neki član ugrožava javite se administratorima i moderatorima koji će to rešiti.
- Administratori zadržavaju pravo da bez predhodne najave i obrazloženja ukinu naloge korisnika koji krše navedene standarde, kao i uklanjanje delova sadržaja foruma
-ako imate manje od 70 postova,ne smete reklamirati druge forume


Obaveštavamo sve korisnike foruma da se strogo pridržavaju pravilnika jer uprotivnom prvo dobivaju opemenu a nakon opomene sledi kazna koja je primerena njihovom prijestupu pravilnika a koju određuju sami Administratori.

Želimo Vam ugodnu atmosferu i druženje na forumu.
Administrator i moderatori!
Back to top Go down
View user profile http://upadance.do-goo.net
 
Pravila koja morate postovati!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Vanessa Hudgens :: Welcome :: Pravila!!!-
Jump to: